LANDELIJKE INFORMATIEDAG

Datum: Zaterdag 1 juni 2019 (Schrijf deze datum vast in je agenda)

Locatie: Hotel de Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1, 3732 HM De Bilt

Het programma is in een ochtend- en middagprogramma verdeeld, t.w.:

• De ochtendbijeenkomst - van 10.00 tot 12.00 uur is voor de jongeren die naar BUITEN EUROPA reizen;
  • De middagbijeenkomst - van 13.30 tot 15.30 uur is speciaal voor hen die een bestemming BINNEN EUROPA hebben gekozen.

Het globale ochtend- & middagprogramma ziet er als volgt uit:

• Opening door de voorzitter;
  • Toelichting uitwisselingsprogramma;
  • Jongeren vertellen iets over hun reiservaringen van vorig jaar;
  • Voorlichting over de LEO's, de jonge generatie bij Lions International
  • Persoonlijk vragen stellen aan je contactpersoon Jeugduitwisseling;
  • Reisburo Hoogstins zal de nodige vluchtinformatie toelichten;
  • Ontmoeting met mede reisgenoten.

Tevens ontvang je een polo met Lions logo voor een goede herkenbaarheid bij aankomst in het buitenland en een "basis" pakket bestaande uit 3 Lions uitwisselingsvaantjes en 3 pins. Ook bestaat de mogelijkheid om meer vaantjes en pins aan te schaffen. De vaantjes en met name de pins worden veelvuldig met jongeren uit andere landen geruild, dus zorg ervoor dat je er genoeg bij je hebt.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je nader kennismaken met je reisgenoten; zeker als je reist naar landen als Australië, Japan, etc is het prettig je reisgenoten op voorhand te leren kennen.

Je krijgt voor deze informatiedag t.z.t. nog een uitnodiging toegestuurd maar schrijf de datum maar alvast in je agenda.